Zaterdag 7 juli: jaarlijkse demodag van svDOTO

WANNEER:
ZATERDAG 7 JULI A.S.

WAAR:
SPORTHAL DE ZIJDE

HOE LAAT:
ZIE TIJDSCHEMA

Dit wordt zeker, net als voorgaande jaren, weer een groot succes!!!!!!!!!
De deelnemers zijn vermeld in de schema’s. De recreanten turn(st)ers en de afdeling dans doen allemaal aan 1 voorstelling mee, de selectie turn(st)ers aan meerdere voorstellingen. Kijk dus goed in welke demo uw kind zit. Wij gaan er vanuit dat uw kind mee doet om deze dag tot een succes te maken.

Hieronder een aantal belangrijke punten:
* Daar de voorstelling voor alle ouders een verrassing moet zijn, mogen er geen ouders meer op de tribune kijken. Na de examens die in de sporthal gehouden worden zal de tribune dan ook op slot gaan.
* Voor aanvang van de voorstelling moeten de kinderen een half uur van te voren aanwezig zijn.
* Op deze dag is er ook vanaf 14.00 uur een wedstrijd gaande van KV Pijnacker in de turnhal. Er zullen de nodige maatregelen genomen worden zodat wij niet in elkaars vaarwater zullen lopen. Dit gaat in goed overleg met KV Pijnacker. Daarom graag tzt de maatregelen die genomen zijn te volgen.
* In verband met een dubbele bezetting in de sporthal op deze dag vragen wij u zoveel mogelijk op de fiets te komen.
* Er zal een entree prijs gevraagd worden om uit de kosten te komen. Let op…u kunt op deze dag alleen pinnen. Indien u kinderen heeft in meerdere demo’s zal maar 1 x een entree prijs gevraagd worden. Foldertje over deze dag met de info over de entree volgt nog.
* Tijdens de demo is er een korte pauze waarbij u iets kunt nuttigen in de kantine. (alleen pinnen)
* Er zal ook een loterij plaats vinden op deze dag waarbij € 1,- per lot contant gevraagd zal worden. Kunt u ons nog sponsoren met leuke prijzen, dan horen wij dat graag.
* Uiteraard willen wij ook gebruik maken van extra hulphanden op deze dag. U kunt zich nog inschrijven via het inzetrooster van svDOTO svdoto.inzetrooster.nl/login Er zijn nog enkele taakjes over om in te schrijven.
* Bij sommige groepen zal er een kledingvoorschrift zijn om de demo tot een succes te maken. Dit zal de trainer me de kinderen bespreken.

Meer algemeen nieuws
Algemene ledenvergadering – nieuwe stijl Maandag 10 december 2018 Locatie: Bunnik Plants, Hyacintenweg 35, 2665 NC Bleiswijk Inloop: 19.15 uur Aanvang: 19.30 uur Tijdens deze ALV zullen verschillende trainers en een fysiotherapeut een presentatie verzorgen. De definitieve agenda wordt binnenkort…
Binnenkort start sv DOTO binnenkort met clubfund bij de Plus Koelhuis in Bergschenhoek. Als lid kun je dan bij Plus Koelhuis sparen voor gepersonaliseerde artikelen of artikelen met ons club logo erop. Deze artikelen zijn gratis. Als vereniging sparen we…
Informatie

In de agenda van DOTO vind je alle informatie over
evenementen en wedstrijden

lees meer

Wil je lid worden van DOTO? Hier vind je alle informatie en een aanmeldingsformulier

lees meer

Op zoek naar een locatie van DOTO? Hier vind je de adressen en een routebeschrijving

lees meer

Benieuwd naar onze sponsoren of zelf sponsor worden? Hier vind je meer informatie

lees meer

Wil je werken bij DOTO? Kijk dan op onze vacaturepagina of er iets voor je bijzit

lees meer