Vriendenloterij

Speel mee met de VriendenLoterij en steun svDOTO!

Wilt u svDOTO steunen en tegelijkertijd kans maken op prijzen oplopend tot 2 miljoen euro? Speel dan mee met de VriendenLoterij!
Meedoen is heel makkelijk. Koop een lot en geef daarbij aan dat u voor svDOTO mee wilt spelen. De helft van de prijs van uw lot (€ 6,50)
gaat direct naar svDOTO.

Speelt u al mee?
Speelt u al mee met de VriendenLoterij? U kunt het huidige goede doel waar u voor speelt wijzigen in svDOTO door te bellen met de Ledenservice van de VriendenLoterij via 0900 300 1400 (ma-vr 9.00 – 21.00 uur, € 0,50 per gesprek).

buttonVriendenloterij

Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die (grote) prijzen kunnen winnen.

De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Sinds 1998 is ruim 500 miljoen euro geschonken aan meer dan 3.200 (sport)clubs en verenigingen en 44 goede doelen, waaronder KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation.

Het mobiele nummer van onze deelnemers is hun lotnummer. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. Onze goede doelen én onze deelnemers.

De VriendenLoterij. Iedereen wint.