Laatste nieuws

LET OP

LET OP

Belangrijke regels vanaf 1 juli
Lees meer
Nieuwsbrief 29-6

Nieuwsbrief 29-6

GOED NIEUWS
Lees meer
TRAIN(ST)ERS GEZOCHT

TRAIN(ST)ERS GEZOCHT

Voor het volgende seizoen!
Lees meer
27-6 geen les voor

27-6 geen les voor

de Kleuters en de G-Stars
Lees meer
Nieuwsbrief 11-5-2020

Nieuwsbrief 11-5-2020

Buiten trainingen
Lees meer

Categorieën

NK Teams Dames en Heren

NK TEAMS DAMES EN HEREN


In het weekend van 2 en 3 november vonden voorrondes voor het NK Teams in Waalwijk plaats.

Voor sv DOTO kwamen dit weekend twee teams in actie.

Op zaterdag in de categorie Jeugd N3 kwamen Lea van der Sluis, Senne van Os, Sophie Kok en Zoë van der Meer Mohr in actie. Bij ieder toestel kwamen 3 turnsters in actie waarbij de twee beste scores geteld werden. De turnsters behaalden een 9e plaats wat helaas net niet genoeg was voor een plaats in de finale.

Op zondag was het de beurt aan de heren Senior niveau 4 bestaande uit de volgende turners: Fabian Gaemers, Jimmy Franke, Rik Gooris, Sebastiaan Willemsen en Tijn Soekarman. Bij de heren turnen 4 turners en tellen de beste drie scores. Met een mooie 6e plaats wisten zij een plekje te veroveren in de finale.

Het volgende weekend 9 en 10 november kwamen op zaterdag 9 november nog twee teams in actie.

Als eerste was de categorie Pupil2 N2 aan de beurt. Het team bestaande uit Femke van der Hoek, Marijne de Jong en Sophie de Bruin plaatsten zich met een mooie 6e plaats voor de finale. In de volgende ronde was het de beurt aan de turnsters uit de Jeugd D: Floor de Kooter, Ishana Klaverweide, Puck de Jong, Tess Compeer en een turnster van Devona Wateringen. Zij hebben een prima wedstrijd geturnd en hebben een 8e plaats behaald wat helaas net niet genoeg was voor een plek in de finale.


Weekend 16 en 17 november Finale NK Teams!

Op zaterdag 16 november mochten de Pupillen 2: Femke, Marijne en Sophie in alle vroegte naar het verre Sittard om de finale te turnen. De turnsters hebben een mooie wedstrijd geturnd en werden op deze dag heel knap 5e.

Op zondag mochten de heren: Fabian, Jimmy, Rik, Sebastiaan en Tijn hun finale turnen. Ook zij turnden een hele goede wedstrijd en hebben een mooie 6e plaats behaald.


Demodag 13-7-2019
Previous Post

Demodag 13-7-2019

Lees meer
Turn Totaal Breda Cup
Next Post

Turn Totaal Breda Cup

Goede openingswedstrijd nieuwe seizoen!
Lees meer