Trimmen

DOTO foto 13Een echte buitensport. De svDOTO loop- en trimgroep is een gemengde groep van enthousiaste hardlopers en trimmers. We trainen op woensdagavond en zaterdagochtend.

Op woensdagavond starten we om 19.30 uur bij sporthal ‘Het Berghonk’. Deze groep splitst zich, na de warming-up, in twee groepen met elk een eigen, door de Atletiekunie en/of REactive (Bewust Hardlopen) gecertificeerde, trainer:
– een sportgroep (afstand 8 – 10 km)
– en een recreatiegroep | trimmers (afstand 6- 8 km)

Zaterdagochtend start de groep om 8.30 uur vanaf Boerderij ‘Het Lansingerland’ aan de Hoeksekade. De zaterdagochtendgroep bestaat uit een combinatie van sporters, trimmers en doorstarters. Eén a twee keer per jaar start hier ook een beginnersgroep. De start van de eerstvolgende groep is nu nog niet bekend. Check onze facebookpagina voor actuele informatie. De beginnersgroep start ook om 8.30 uur.

De trainingen beginnen met een stuk inlopen, gevolgd door een warming up, looptechniektraining en een kern in de vorm van een gevarieerd aantal loopvormen (intervallen, heuveltraining, duurloop ed.). De trainingen eindigen altijd met een cooling down. Iedere training duurt ca. 1,5 uur. De loopgroep traint oa. voor de Bruggenloop, CPC, Marathon Rotterdam, Vliegende Vrouwen Run en de Oostland halve marathon.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met de hardlooptrainers (in alfabetische volgorde):
– Lex Koudstaal, lex.koudstaal@gmail.com of bel (06) 536 426 09 / (010) 511 53 45
– Silvia Stolk-de Jong, silvia.de.jong@hotmail.com
– Kees Voogt, c.voogt@schiedam.nl / cees_voogt@hotmail.com of bel (06) 248 063 48 / (010) 521 62 46.

www.facebook.com/dotoloopentrimgroep

Informatie

kijk op het rooster van svDOTO om te zien wanneer je welke sport kunt doen

lees meer