Choreografiecursus

Nieuw dit jaar: onze choreografiecursus! Creëer onder begeleiding van een gediplomeerde docent een dans voor onze theatervoorstelling die aan het einde van het seizoen 2021/2022 plaatsvindt. Op muziek die jou aanspreekt, ontwikkel je je idee voor je eigen choreografie. Aan het einde van de cursus organiseren jullie met elkaar een kleine show waar iedereen zijn/haar choreografie kan laten zien. De beste choreografie wordt geselecteerd èn uitgevoerd tijdens de voorstelling in Theater aan de Schie op zaterdag 25 juni 2022.

Voor wie

Iedereen mag meedoen met de cursus. Je hoeft geen ervaring te hebben. Alle leeftijden zijn welkom. Wij geloven namelijk dat talent soms verborgen zit en tevoorschijn komt als het wordt geprikkeld. Deze cursus bied je de kans om te ontdekken of je aanleg hebt en het bovenal leuk vindt om te doen. Je kiest zelf of je alleen of met een groepje een choreografie wil maken.

Wanneer
De cursus is van 12 januari tot en met 22 juni 2022 op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur, exclusief schoolvakanties (circa 20 weken). Aanmelden kan tot en met vrijdag 24 december 2021.

Let op: de cursus gaat van start als er minimaal tien aanmeldingen zijn.

Kosten
De kosten voor de cursus bedragen € 99. Na afloop van de cursus loopt je 'lidmaatschap' automatisch af, tenzij je nog andere lessen bij SV DOTO volgt.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier.

Interesse of wil je je aanmelden (tot en met vrijdag 24 december), stuur dan een mail naar dans@svdoto.nl.