sponsoring

Een vereniging kan niet bestaan zonder sponsoren. Heeft u interesse om svDoto te sponsoren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via sponsor@svdoto.nl

De sponsorcommissie van svDOTO bestaat uit de volgende leden.

Ellen van Wijk
Ik ben Ellen van Wijk, moeder van 5 kinderen waarvan er 2 bij svDOTO turnen in de A-selectie. Op maandag en woensdag sta ik zelf als trainster in De Zijde en daarnaast ben ik neonatologie-verpleegkundige in Gouda.
Omdat ik eerder sponsoracties heb georganiseerd, wil ik deze ervaring nu voor svDOTO inzetten. Ik hoop dat we met deze commissie svDOTO kunnen ondersteunen om weer een financieel gezonde vereniging te worden.

Om dit te bereiken, hebben we uw hulp hard nodig. We zijn op zoek naar mensen die de sponsorcommissie (incidenteel) willen ondersteunen bij het organiseren en uitwerken van diverse activiteiten. Meld u aan via sponsor@svdoto.nl