Kledingvoorschriften

De kleding die gedragen wordt op de trainingen moet voor de sporter en voor de trainers veilig zijn. Dit betekent dat kleding aansluitend is om te voorkomen dat een sporter of trainer onbedoeld in de kleding vast komt te zitten tijdens het vangen/hulpverlenen.

 

Turnen / Acrogym Recreatie
Turnen / Acrogym Recreatie

Turnpakje met of zonder mouwen en eventueel een gymbroekje. Ook toegestaan is een kort gymbroekje met een nauwsluitend shirt met het shirt in de broek.


Acrogym
Selectie (A t/m E)
Acrogym Selectie

Dames:
Tijdens de trainingen een turnpakje met of zonder mouwen eventueel met een turnbroekje.


Heren:

Gymbroek met een nauwsluitend shirt of een shirt in de broek.


Turnen
Selectie (dames)
Turnen selectie dames

Tijdens de trainingen een turnpakje met of zonder mouwen eventueel met een turnbroekje. Voor de wedstrijden is het turnpak van de selectie verplicht, inclusief het trainingspak.

Turnen
Selectie (heren)
Turnen selectie Heren

Tijdens de trainingen een turnpakje/t-shirt met broek. Voor de wedstrijden is het turnkleding van de selectie verplicht, inclusief het trainingspak.

Sieraden

Kleine oorbellen of knopjes zijn toegestaan. Andere sieraden tijdens de training afdoen. Piercing(s) voorafgaand aan de training verwijderen of, als dit niet mogelijk is, deze afplakken.

Haren

Lang haar altijd in een staart (vlecht) of knot. Loshangend haar vastmaken met haarspeldjes. Zorg er altijd voor dat de ogen vrij zijn en blijven. Volg altijd het advies op van de train(st)er.

Dans
Klassiek & Spitzen
Dans
Modern
 
Streetdance
Paraddy
 

Parrady
Witte de Withstraat 11a
3012 BK Rotterdam
010- 411 56 66

Sport 2000
 

DOTO een overeenkomst met Sport 2000, Westerwater 40 in Berkel en Rodenrijs, waarmee leden 10% KORTING krijgen op alle sportkleding. Hier zijn jammer genoeg NIET de standaard zwarte pakjes voor klassiek verkrijgbaar, maar WEL alle andere spullen zoals ADV-balletpakjes (3-6 jarigen), panty's, schoentjes, danssneakers, broeken, shirts en tassen.

Flevo Dance Wear
 

Flevo Dance Wear
Paviljoensgracht 42A
2512 BR Den Haag
070-3631564