Sporten & COVID-19

update: 4 februari 2021

Samen zorgen we voor veilig sportplezier

Om verspreiding van het COVID-19 virus terug te dringen, zijn er diverse maatregelen. Vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met in ieder geval dinsdag 9 maart 2021 is het helaas niet toegestaan om binnen te sporten.

De afgelopen weken hebben we niet of nauwelijks kunnen sporten en het is nog onzeker wanneer dit weer wel kan. Daarom willen we net als vorig jaar onze leden tegemoet komen door een teruggave van een deel van de contributie. We wachten de duur van de maatregelen af en gaan bekijken hoe we dit administratief goed kunnen regelen. Meer informatie hierover volgt dan ook op een later moment.

In beweging blijven
Helaas laten de weeromstandigheden het niet toe om met alle groepen naar buiten te gaan. Gezien het grote aantal leden dat we hebben, zou dit betekenen dat onze trainers en docenten urenlang in de kou en/of regen les moeten geven. De trainers en docenten houden met hun eigen groepen contact over wat er wel mogelijk is. Op de homepage staan meerdere challenges die jong en oud kunnen doen.

We wachten tot de temperaturen wat beter worden, maar bovenal hopen we weer snel binnen te mogen sporten.