Laatste nieuws

LET OP

LET OP

Belangrijke regels vanaf 1 juli
Lees meer
Nieuwsbrief 29-6

Nieuwsbrief 29-6

GOED NIEUWS
Lees meer
TRAIN(ST)ERS GEZOCHT

TRAIN(ST)ERS GEZOCHT

Voor het volgende seizoen!
Lees meer
27-6 geen les voor

27-6 geen les voor

de Kleuters en de G-Stars
Lees meer
Nieuwsbrief 11-5-2020

Nieuwsbrief 11-5-2020

Buiten trainingen
Lees meer

Categorieën

'Dansend het jaar door' daverend succes!

Afgelopen zaterdag 15 juni heeft de dansafdeling 2 voorstellingen gegeven die echt een daverend succes waren! Ze zijn “Dansend het jaar door” gegaan. Voor onze dansers is dit de normaalste, maar zeker ook de leukste zaak ter wereld. Het hele jaar door, week na week, werken zij met veel enthousiasme aan hun dansskills.

Voor hun geldt: Come rain, come shine: never mind, let’s dance!


We hebben allemaal genoten van de spetterende optredens die gedanst zijn tijdens de avond- en middagvoorstellingen. We begonnen de voorstelling zoals elk nieuw seizoen na een zomervakantie begint: nagenieten van een mooie zomer met dansers die aan het zonnebaden waren. Daarna door naar de herfst met o.a. verschillende regendansen. Door naar de winter met kerst en schaatsen. Tijdens de lente hebben we genoten van verschillende dansen met vlinders en bloemen. Hierna de zomer in en hierna de  zomervakantie in te zeilen. 

Het zou natuurlijk nooit zo’n succes zijn geweest zonder onze docenten, dansers, vrijwilligers, sponsors en natuurlijk het theater. Bedankt hiervoor!


Als er een DVD of foto’s zijn besteld, worden deze voor de zomervakantie meegegeven tijdens de lessen. Dan kunnen we nog eens even nagenieten van de mooie dag!