Coördinatoren sport

Klik hieronder in het menu voor meer informatie en de contactgegevens van onze coördinatoren.
 
Wil je een keer vrijblijvend aan een les meedoen? Neem dan contact op met de coördinator van de betreffende sport.

Suzanne de Stigter

kleutergym@svdoto.nl

g-stars@svdoto.nl

 

Bij SV DOTO ben ik trainster van selectie 4e divisie, peuter- en kleutergym en G-Stars.

Ik werk bij Rijndam Revalidatie als bewegingsagoog in het zwembad. En in mijn vrije tijd dans ik graag.

Mijn passie is om iedereen met plezier te laten bewegen en ze wat leren.

 

Kim Alsemgeest & Natalie Gorczak

dans@svdoto.nl

Samen met Natalie doe ik de coördinatie van de dansafdeling.  Al vanaf mijn vierde doe ik aan klassiek ballet bij SV DOTO. Ik ben simpelweg nooit gestopt. Het is voor mij DE manier om even te ontspannen naast de drukte van het gewone leven. Inmiddels heb ik een zoontje en ben ik werkzaam als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut.


Kim
Hoi, ik ben Natalie en ook ik heb sinds mijn kindertijd gedanst en altijd genoten van de trainingen, de wedstrijden, de optredens en alles daaromheen. Tegenwoordig is dansen nog steeds mijn hobby en deel ik mijn liefde voor dans met mijn dochter. Met veel plezier help ik Kim bij het coördineren van de dansafdeling en hoop ik zo eraan bij te dragen dat alle leerlingen van dansen kunnen genieten..

.


Natalie

Marieke Tettero

marieke-tettero@hotmail.com
 

In 2001 ben ik gestart met turnen en acrogym bij SV DOTO. Zo zat ik al snel zes dagen per week in de zaal. Dit heb ik tot aan 2015 gedaan. In 2015 ben ik gestart met mijn huidige sport Crossfit. Dit was mooi te combineren, dankzij mijn turnverleden. Het mooiste aan sport is dat je je lekker helemaal kan laten gaan en nergens anders aan hoeft te denken. Even echt tijd voor jezelf.

 

Wat het leukste is aan het lesgeven bij SV DOTO is dat ik iedereen kan laten doen wat hij/zij leuk vindt. De leden laten bewegen/sporten, plezier maken en groeien in je sport. Daarom is het belangrijk dat je iets kiest wat jij leuk vindt om te doen. 

Naast al mijn uren in de zaal bij SV DOTO werk ik sinds 2010 als Manager bij McDonalds. Dit combineer ik met lesgeven. Ik hoop nog heel wat jaartjes actief te zijn bij SV DOTO, want niets is leuker dan andere mensen laten doen waar ik helemaal gek op ben: ‘sporten’!


Nel Zaaijer

meisjesrecreatie@svdoto.nl

jongensrecreatie@svdoto.nl

selectiejongens@svdoto.nl
 

Naast mijn functies als hoofdtrainer bij jongens en meisjes recreanten en selectie jongens/heren vervul ik
allerlei functie bij SV DOTO. In mijn vrije tijd organiseer ik, samen met Jaap Kunst,  al ruim 30 jaar het DOTO-kamp.

Ik heb zelf nooit op turnen gezet. In mijn jeugd was ik fanatiek korfballer. Het is geweldig om kinderen veel zelfvertrouwen te geven in wat hun lichaam allemaal kan. Het leukste is dat als iets lukt, het kind straalt van blijdschap. Ik vind turnen en acrobatisch turnen een van de mooiste sporten die er zijn.