Coördinatoren sport

Klik hieronder in het menu voor meer informatie en de contactgegevens van onze coördinatoren.
 
Wil je een keer vrijblijvend aan een les meedoen? Neem dan contact op met de coördinator van de betreffende sport.

Suzanne de Stigter

kleutergym@svdoto.nl

g-stars@svdoto.nl

 

Bij SV DOTO ben ik trainster van selectie 4e divisie, peuter- en kleutergym en G-Stars.

Ik werk bij Rijndam Revalidatie als bewegingsagoog in het zwembad. En in mijn vrije tijd dans ik graag.

Mijn passie is om iedereen met plezier te laten bewegen en ze wat leren.

 

Kim Alsemgeest & Lisa Voets-Dekker

dans@svdoto.nl

Samen met Lisa doe ik de coördinatie van de dansafdeling.  Al vanaf mijn vierde doe ik aan klassiek ballet bij SV DOTO. Ik ben simpelweg nooit gestopt. Het is voor mij DE manier om even te ontspannen naast de drukte van het gewone leven. Inmiddels heb ik een zoontje en ben ik werkzaam als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut.


Kim

Mijn dochter is in 2017 begonnen met dansen bij SV DOTO. Op dat moment zocht de vereniging een coördinator voor de afdeling dans. Ik heb me daar voor opgegeven en sindsdien ben ik samen met Kim danscoördinator. We houden de dansmailbox bij, verwerken de nieuwe dansinschrijvingen, maken de dans nieuwsbrief en zorgen dat alles wordt geplanden achter de schermen goed verloopt tijdens de dansvoorstelling die er elke twee jaar wordt gegeven. 

Naast mijn functie bij SV DOTO ben ik financieel medewerkster. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, met een boek op de bank te zitten of een lekkere taart te bakken.


Lisa

Marieke Tettero

marieke-tettero@hotmail.com
 

In 2001 ben ik gestart met turnen en acrogym bij SV DOTO. Zo zat ik al snel zes dagen per week in de zaal. Dit heb ik tot aan 2015 gedaan. In 2015 ben ik gestart met mijn huidige sport Crossfit. Dit was mooi te combineren, dankzij mijn turnverleden. Het mooiste aan sport is dat je je lekker helemaal kan laten gaan en nergens anders aan hoeft te denken. Even echt tijd voor jezelf.

 

Wat het leukste is aan het lesgeven bij SV DOTO is dat ik iedereen kan laten doen wat hij/zij leuk vindt. De leden laten bewegen/sporten, plezier maken en groeien in je sport. Daarom is het belangrijk dat je iets kiest wat jij leuk vindt om te doen. 

Naast al mijn uren in de zaal bij SV DOTO werk ik sinds 2010 als Manager bij McDonalds. Dit combineer ik met lesgeven. Ik hoop nog heel wat jaartjes actief te zijn bij SV DOTO, want niets is leuker dan andere mensen laten doen waar ik helemaal gek op ben: ‘sporten’!


Nel Zaaijer

meisjesrecreatie@svdoto.nl

jongensrecreatie@svdoto.nl

selectiejongens@svdoto.nl
 

Naast mijn functies als hoofdtrainer bij jongens en meisjes recreanten en selectie jongens/heren vervul ik
allerlei functie bij SV DOTO. In mijn vrije tijd organiseer ik, samen met Jaap Kunst,  al ruim 30 jaar het DOTO-kamp.

Ik heb zelf nooit op turnen gezet. In mijn jeugd was ik fanatiek korfballer. Het is geweldig om kinderen veel zelfvertrouwen te geven in wat hun lichaam allemaal kan. Het leukste is dat als iets lukt, het kind straalt van blijdschap. Ik vind turnen en acrobatisch turnen een van de mooiste sporten die er zijn.