Clubfund

Binnenkort start sv DOTO binnenkort met clubfund bij de Plus Koelhuis in Bergschenhoek.

Als lid kun je dan bij Plus Koelhuis sparen voor gepersonaliseerde artikelen of artikelen met ons club logo erop. Deze artikelen zijn gratis. Als vereniging sparen we voor een leuk sponsor bedrag. Bij elke € 10.- aan boodschappen ontvang je een actiepunt.

Op woensdag 31 oktober, tussen 13.00 uur en 19.00 uur is de fotograaf in de Zijde aanwezig om een mooie foto van de leden te maken in hun dans, turn of acro kleding. Als je een trainingspak aan wilt mag dat ook.

Het tijdstip waarop je verwacht wordt, staat hier Foto schema Clubfund 31Okt2018 vermeld. Zorg dat je op tijd bent!

Na het maken van de foto ontvangen de deelnemers van de docent of de trainer hun eigen actiekaart met daarop een persoonlijke code. Met deze code maak je dan bij clubfund een eigen fan pagina, waarop de artikelen met jouw foto erop gratis te verkrijgen zijn. Je hebt zelf het beheer hiervan dus jij bepaald wie je fan artikelen mogen kopen.
Klik voor meer info op http://www.clubfund.nl.

Voor meer informatie omtrent de AVG en de clubfund kijk op: CLUBFUND en AVG

 

Meer algemeen nieuws
Algemene ledenvergadering – nieuwe stijl Maandag 10 december 2018 Locatie: Bunnik Plants, Hyacintenweg 35, 2665 NC Bleiswijk Inloop: 19.15 uur Aanvang: 19.30 uur Tijdens deze ALV zullen verschillende trainers en een fysiotherapeut een presentatie verzorgen. De definitieve agenda wordt binnenkort…
Het DOTO-kamp is sinds 1972 uitgegroeid tot een begrip in Lansingerland. Het doel van dit kamp is om een groot aantal kinderen uit Lansingerland en omgeving, een onvergetelijke week te bezorgen. Dit jaar gaan wij met z’n allen de…
Informatie

In de agenda van DOTO vind je alle informatie over
evenementen en wedstrijden

lees meer

Wil je lid worden van DOTO? Hier vind je alle informatie en een aanmeldingsformulier

lees meer

Op zoek naar een locatie van DOTO? Hier vind je de adressen en een routebeschrijving

lees meer

Benieuwd naar onze sponsoren of zelf sponsor worden? Hier vind je meer informatie

lees meer

Wil je werken bij DOTO? Kijk dan op onze vacaturepagina of er iets voor je bijzit

lees meer