Vacatures bestuur

We zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter en secretaris. Yvette, voorzitter, treedt aan het einde van dit seizoen af. Twann, penningmeester, draagt zijn taken over aan Sebastiaan die nu secretaris is. Ben jij of ken jij iemand die graag coördineert en besluitvaardig is (voorzitter) of die vergaderingen goed kan ondersteunen en onze inbox en brievenbus beheert (secretaris)? Neem contact met ons op via secretariaat@svdoto.nl.

Het bestuur is een leuke groep vrijwilligers die prettig met elkaar samenwerkt. We vergaderen elke 6 tot 8 weken circa 1,5 uur. Twee keer per jaar is er een Algemene Ledenvergadering. Daarnaast ben je gemiddeld 2 uur per week kwijt aan werkzaamheden voor de vereniging. Lees meer