Laatste nieuws

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Danswedstrijden

Danswedstrijden

Maandag 5 december - geen lessen

Maandag 5 december - geen lessen

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

Categorieën

USB & Mokken Jubileumvoorstelling

Als aandenken aan deze Jubileumvoorstelling kan je een leuke mok en een USB met de foto-en filmopnames van beide shows bestellen.


Foto- en filmopnames

Van beide shows worden professionele foto- en filmopnames gemaakt. Het is namelijk niet toegestaan om tijdens de shows te filmen of fotograferen. Dit werkt namelijk erg storend voor de mensen op het toneel. Voor € 15 kan je een USB-stick aanschaffen waarop de foto- en filmopnames van beide shows staat. Bestel een USB-stick door onderstaande informatie op een briefje (strookje in nieuwsbrief) in te vullen en met € 15 in te leveren op zaterdag 11 juni. De bestelling kan tot een met de voorstelling ook nog worden gedaan door het inleveren van de envelop bij je trainer of docent.

Naam   

Dans / Turnen / Acro (aangeven wat van toepassing is)

Lesdag en -tijd  

Aantal USB’s     


Mokken
Wil je een leuke mok als aandenken bestellen?

Je hebt de keuze uit drie mokken (zie hieronder), waarbij je bij optie b en c je eigen naam erop kan laten zetten! De mokken kosten € 5 per stuk. Bestel een mok door onderstaande informatie volgende door te geven op een briefje (strookje via nieuwsbrief) en dit in een envelop samen met € 5 in te leveren op zaterdag 11 juni. Later bestellen mag, maar dan wordt de mok hoogstwaarschijnlijk na de zomervakantie pas geleverd.


Naam   

Dans / Turnen / Acro (doorhalen wat niet van toepassing is)

Lesdag en -tijd  

Keuze mok:

•  Optie A

•  Optie B, met daarop de naam   

•   Optie C, met daarop de naam