Laatste nieuws

Nieuwsbrief 11-5-2020

Nieuwsbrief 11-5-2020

Buiten trainingen
Lees meer
Nieuwsbrief 28-4-2020

Nieuwsbrief 28-4-2020

Lees meer
Helpt u ons aan een nieuwe sponsor?

Helpt u ons aan een nieuwe sponsor?

Laat via verkoop@hvh-telstar.nl dat u onze vereniging sv DOTO wilt steunen.
Lees meer
Challenges turnen/dans

Challenges turnen/dans

Steeds nieuwe challenges! Voor alle leeftijden!
Lees meer
Nieuwsbrief 16-4-2020

Nieuwsbrief 16-4-2020

Lees meer

Categorieën

Coronacrisis en DOTO

Bergschenhoek, 1 april 2020


Beste leden,

Het coronavirus raakt ons helaas allemaal. De Nederlandse regering heeft op 31 maart jl. de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verlengd. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni 2020 geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sportaccommodaties en sportinrichtingen, waaronder sporthallen en sportvelden vallen, open te stellen, geldt tot en met 28 april 2020. Het is aannemelijk dat hierin nog verandering komt, maar hoe en wanneer is nog niet bekend. svDOTO blijft hierin de richtlijnen van het RIVM volgen, evenals de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF en de KNGU.


De kosten voor svDOTO lopen op dit moment (grotendeels) door. Wij hebben als bestuur besloten conform de richtlijn van het NOC*NSF de contributie vooralsnog te blijven incasseren. De reden hiervoor is dat svDOTO (nog) niet in aanmerking komt voor een noodfonds maar wel graag de trainers blijft betalen. Dit gaat echter niet zonder het innen van de contributie. Wij hebben het standpunt dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen. We vragen uw begrip hiervoor. Toekomstige berichtgeving vanuit de overheid kan leiden tot een (gedeeltelijke) aanpassing van bovenstaande. Daarnaast ie het bestuur ook in gesprek met de gemeente over hoe er vanuit die zijde mogelijk hulp kan worden geboden in deze periode.


Daarnaast zegt het bestuur u allen toe na afloop van deze situatie de balans op te maken. Daaruit kan wellicht volgen dat er een tegemoetkoming in de contributie kan worden gevonden.


Wij gaan ervan uit iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wanneer er nog vragen onbeantwoord zijn, kunnen deze te allen tijden aan het bestuur gesteld worden via secretariaat@svdoto.nl.


Met gezonde & sportieve groet,

svDOTO


Yvette Huijge

Voorzitter svDOTO