Kerstvakantie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

De herfstvakantie komt weer langzaam in zicht en dat betekent dat de eerste maanden van het seizoen er alweer op zitten. Fijn dat wij ook weer veel nieuwe leden hebben mogen verwelkomen.

Zonder bestuur, geen verenging!
Wij hebben al meerdere malen een oproep gedaan voor nieuwe bestuursleden, maar zijn nog steeds op zoek naar een nieuw bestuurslid. Zonder een (voltallig) bestuur, geen verenging. Daarom nogmaals een dringend oproep: wie wil iets moois doen voor de vereniging?! Specifieke ervaring of kennis is niet nodig. Betrokkenheid bij onze vereniging en een paar uur tijd in de maand zijn voldoende.

Stuur een mail naar secretariaat@svdoto.nl of neem contact met een van ons op om te kijken of dit iets voor je is: www.svdoto.nl/organisatie.

Belangrijke data
Alle belangrijke data die tot nu toe bekend zijn, zoals feestdagen, vakanties en clubevenementen, zijn weer bijgewerkt op onze website > agenda. Tijdens de herfstvakantie, van maandag 24 tot en met zondag 30 oktober, zijn er geen trainingen of lessen.

Deze week: Open-lessen-week dans
Onze jaarlijkse favoriete dansweek is er weer: de open-lessen-week van 17 tot en met 22 oktober. Jong en oud, lid of geen lid, iedereen is welkom voor een gratis proefles. Klassiek? Modern? Streetdance? Kinderkans? Kijk op het dansrooster wanneer welke les is! Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon langs en dans lekker mee!

Ben je daarna zo enthousiast dat je elke week (een extra les) wilt dansen? Al lid? Vul dan het mutatieformulier in. Nog geen lid, dan vul je het inschrijfformulier in. Beide formulieren zijn te vinden op onze website.

Goede start Grote Clubactie
Wow, jullie zijn super goed bezig. Wij hebben al bijna 1.500 loten online verkocht, waarvan drie superloten! Super trots op jullie inzet. Tot en met half november kan je loten verkopen, dus doe je best. Voor onze top 3 verkopers liggen er namelijk mooie prijzen klaar.

En ook de Grote Clubactie heeft mooie winactie. Als je meer dan 40 loten hebt verkocht, dan kan je je aanmelden (dit moet je zelf doen na afloop) voor de Kids-verkoopwedstrijd, met als hoofdprijs een PlayStation 5.

Superloten
verkoop je meestal aan bedrijven. Met een Superlot t.w.v. € 150,- verkoop je 50 loten ineens. Ook hier gaat 80% naar jullie clubkas dus dat is € 120,- per verkocht Superlot. Meer informatie

Jump voor je vereniging!
Jumpsquare en KNGU hebben een nieuwe actie: Jump voor je vereniging!

Als je bij je reservering bij Jumpsquare Gouda onze unieke verenigingscode JSQG22doto gebruikt, dan gaat er € 2 euro terug naar de vereniging en je krijgt zelf € 1 korting op alle jumpsessies en lessen bij Jumpsquare Gouda. Zo sponsor je SV DOTO door te jumpen!

Bericht team DOTOkamp
Bedankt iedereen die heeft gestemd op DOTOkamp via de Rabo Clubsupport actie. Wat een mooi bedrag is er opgehaald: € 1.054,24. Het team van DOTOkamp is hier super blij mee en kan niet wachten tot het weer zover is.