Nieuwsbrief juli 2022

Wij kijken terug op een mooi seizoen met als afsluiters een geweldige jubileumvoorstelling in Theater aan de Schie en topprestaties op het NK Dutch Gymnastics. Zaterdag 9 juli zijn de laatste lessen van dit seizoen. Geniet van de vakantie. Wij hopen iedereen weer gezond en fit terug te zien in de week van maandag 22 augustus.

Jubileumvoorstelling Theater aan de Schie

Wat hebben onze sporters geweldige shows laten zien op zaterdag 25 juni. Beide shows waren zo goed als uitverkocht. Publiek en sporters hebben enorm genoten. Bedankt voor de inzet van iedereen: sporters, trainers, docenten, (hulp)ouders, sponsors en alle andere vrijwilligers! Met elkaar hebben we dit mogelijk gemaakt.

Nog een paar praktische zaken:

* Alle gevonden voorwerpen liggen in de kast bij draaideur van De Zijde. Hier vind je ook nog programmaboekjes om mee te nemen voor je plakboek.

* Heb je een kostuum thuis liggen? Lever het voor de zomervakantie in bij je trainer/docent. Gevonden voorwerpen mag je zelf in de kast leggen.

* Als je nog een USB (€ 15) of mok (€ 5) wil bestellen, dan kan je tot aan de zomervakantie door een envelop met geld, je naam en dans/turn/acro, lesdag en -tijd in te leveren bij je trainer/docent. Bij de start van het nieuwe seizoen ontvang je de USB of mok.

NK Dutch Gymnatics

Het laatste weekend van juni was de Dutch Gymnastics The Finals, het NK van de gymsport in Rotterdam Ahoy. Onder de ruim 5.000 sporters waren turnster Olga van Peijpe en vijf teams acrobatische gymnastiek. Alle onze sporters hebben geweldige prestaties geleverd en extra trots zijn we op de medaillewinnaars. Turnster Olga van Peijpe behaalde goud op vloer en er was brons voor Lina Amghar en Josie Been, A-pupillen team acrobatische gymnastiek!

Lees de volledige verslagen op de homepage.

Vacatures bestuur We zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter en secretaris. Yvette, voorzitter, treedt aan het einde van dit seizoen af. Twann, penningmeester, draagt zijn taken over aan Sebastiaan die nu secretaris is. Ben jij of ken jij iemand die graag coördineert en besluitvaardig is (voorzitter) of die vergaderingen goed kan ondersteunen en onze inbox en brievenbus beheert (secretaris)? Neem contact met ons op via secretariaat@svdoto.nl. Bekijk de vacatures op onze website.

Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 21 juni was de Algemene Ledenvergadering. Op onze website vind je de notulen. Belangrijkste punten:

* De afgelopen twee jaar is de contributie gelijk gebleven. Voor het seizoen 2022/2023 wordt de contributie verhoogd met 3% vanwege gestegen loonkosten.

* Het preventiebeleid om VOG-aanvragen te doen voor onze trainers, docenten en vrijwilligers die zich structureel inzetten voor de vereniging, wordt vastgesteld en als bijlage toegevoegd aan de notulen.

* In de tweede helft van het seizoen krijgen we een nieuwe turnvloer in De Zijde.

* De eerstvolgende ALV staat onder voorbehoud gepland op dinsdag 15 november 2022.

Facebook & Instagram

Naast onze nieuwsbrieven blijf je ook op de hoogte via ons Facebook & Instagram account. Volg jij ons al?!