Laatste nieuws

Nieuwsbrief 11-5-2020

Nieuwsbrief 11-5-2020

Buiten trainingen
Lees meer
Nieuwsbrief 28-4-2020

Nieuwsbrief 28-4-2020

Lees meer
Helpt u ons aan een nieuwe sponsor?

Helpt u ons aan een nieuwe sponsor?

Laat via verkoop@hvh-telstar.nl dat u onze vereniging sv DOTO wilt steunen.
Lees meer
Challenges turnen/dans

Challenges turnen/dans

Steeds nieuwe challenges! Voor alle leeftijden!
Lees meer
Nieuwsbrief 16-4-2020

Nieuwsbrief 16-4-2020

Lees meer

Categorieën

Nieuwsbrief 16-4-2020

Click Here And Start Typing

Update nieuwsbrief 16 april 2020


Beste leden,

“Hou vol”, was de oproep van de minister-president tijdens zijn laatste persconferentie. En dat lukt Nederland gelukkig heel aardig. Maar ondertussen kijken we natuurlijk allemaal reikhalzend uit naar het moment dat alles weer ‘gewoon’ is. Vanaf 15 maart liggen al onze sportactiviteiten stil, net als alle feestelijke activiteiten in het kader van ons 70 jarig jubileum.

Hoe nu verder?
De grote vraag is of we eigenlijk dit seizoen nog wel de zaal in gaan. We kunnen u hierover op dit moment helaas nog geen duidelijkheid geven. Op dinsdag 21 april zal premier Rutte ons allemaal informeren of de maatregelen verlengd moeten worden of niet. Afhankelijk daarvan houdt het bestuur rekening met 3 scenario’s:

1) de zaal in, het seizoen wordt als “normaal” hervat
2) de zaal in, maar lessen in aangepaste vorm
3) het seizoen is geheel ten einde.

Kort na 21 april neemt het bestuur hier over een besluit.

Maar ook over allerhande andere onderwerpen informeren wij u na die datum nader. We kregen bijvoorbeeld al de suggestie om eventueel trainingen te geven in de mei- of zomervakantie te geven. En gaat de grote voorstelling op 11 juli in het Isalatheater door?

En zoiets als de vrijwilligersvergoeding? Het bestuur realiseert zich dat we geen vrijwilligersvergoeding in rekening kunnen brengen voor die mensen die in maart of daarna een vrijwilligersdienst hadden willen draaien, als het seizoen binnenkort abrupt eindigt.

Ook over dit soort onderwerpen informeren wij u kort na 21 april verder.

Financieel
Het bestuur van svDOTO doet al het mogelijke om de vereniging door deze moeilijke periode heen te loodsen. U zult begrijpen, met name het financiële aspect vormt hierbij de grootste uitdaging. In tegenstelling tot veel andere sportverenigingen heeft svDOTO trainers in dienst en daarom vindt het bestuur het belangrijk de salarissen zo lang mogelijk door te betalen. Dit kan als de inkomsten, de contributies, doorlopen. Wij zijn erg blij te kunnen constateren dat verreweg de meeste leden begrip hebben voor dit standpunt.
Ook Wouter Koolmees, onze minister van Sociale Zaken, riep op toch vooral de contributie van de sportvereniging te blijven betalen. Samen, alleen samen komen we door deze moeilijke tijd heen en loopt het voortbestaan van de vereniging geen gevaar.

Het bestuur realiseert zich dat het doorbetalen van de contributie niet voor iedereen gemakkelijk is in deze tijd. Daar sluiten wij zeker onze ogen niet voor, mocht dit voor u het geval zijn, schroom dan niet om even in contact te treden met ons: secretariaat@svdoto.nl

Daarnaast zegt het bestuur u toe de mogelijkheid te zullen onderzoeken of en zo ja hoe wij u kunnen tegemoetkomen voor wat betreft de niet gegeven lessen.

Online lessen
Onze trainers proberen ook in deze vreemde tijd alle kids op afstand sportief uit te dagen. Check onze pagina’s maar eens op de socials. Zoek op Facebook en Instagram naar svDOTO Challenges en kijk hoe iedereen er het beste van maakt. Onze trainers proberen dagelijks leuke oefeningen online te zetten. Voor de selectieteams en ook voor de ouderen worden zelfs online trainingen verzorgd. Wil je zelf een foto of filmpje posten? Dat kan natuurlijk ook, supercool.

Tot slot
Nederland is getroffen door de coronacrisis. Het is een tijd waarin gezondheid en familie op de eerste plaats staan en onze sport - terecht - minder prioriteit heeft. Het bestuur wenst iedereen die betrokken is bij onze prachtige vereniging heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Ook willen wij onze dank uitspreken richting de vele leden die werken in de zorg en andere vitale beroepen.

Tot Snel En Blijf Gezond !
Met gezonde & sportieve groet,


svDOTO
Yvette Huijge
Voorzitter svDOTO


Coronacrisis en DOTO
Previous Post

Coronacrisis en DOTO

Update 1-4-2020 vanuit bestuur
Lees meer
Challenges turnen/dans
Next Post

Challenges turnen/dans

Steeds nieuwe challenges! Voor alle leeftijden!
Lees meer