Nieuw: SV DOTO trainingspak

Eindelijk is het zover: de nieuwe trainingspakken zijn verkrijgbaar in de winkel van Wijtman Sport, Berkel en Rodenrijs. Trots presenteren we het nieuwe trainingspak met de jas in de kleuren van SV DOTO en het logo op de achterkant, en een zwarte trainingsbroek of legging. De kleding is van mooi materiaal, heeft een goede pasvorm en is leverbaar tot en met seizoen 2024/2025.

Onze wedstrijdleden dragen deze pakken tijdens de wedstrijden. Maar alle leden kunnen natuurlijk de kleding aanschaffen. Voor dit seizoen, tot en met augustus 2022, hebben we een mooie korting van maar liefst 40% kunnen afspreken met Wijtman Sport. Deze korting geven we volledig aan onze leden. Meer informatie of bekijk & bestel in de webshop. Binnenkort kan je ook een hoodie met SV DOTO logo aanschaffen.