Mooie opbrengst voor Jasmijn

De Turn- & Fundag op zondag 17 september heeft een fantastisch bedrag opgeleverd en zo kon Jasmijn afgelopen week een cheque van maar liefst € 2.345,- in ontvangst nemen. Hiermee is ze heel dichtbij het behalen van haar streefbedrag.

Ravotten op de stormbaan, in ringen hangen, sprongen maken op de tumblingbaan en sprongvloer, trapeze zwaaien, workshop commercial dance, klimmen en klauteren, een potje pingpongen op de tafeltennistafel en veel meer. 

Voor 5 euro entree konden kinderen zich 4 uur lang naar hartenlust uitleven in de verschillende sportzalen van De Zijde. Allemaal voor een goed doel, want de Turn- & Fundag was bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor de crowdfundingactie van onze trainer Jasmijn.

En met succes! Maar liefst 160 kinderen kwamen samen met hun ouders, opa’s en oma’s langs voor gezellige middag en om een bijdrage te leveren aan het goede doel. SV DOTO-lid Isa verkocht haar zelfgemaakte haakspulletjes en was binnen no-time zo goed als uitverkocht, dansdocent Sophie gaf een extra workshop ‘Commercial Dance’ en in de kantine kon wat lekkers worden genuttigd. En RTV Lansingerland (bekijk het item) kwam langs om een reportage te maken over Jasmijn en de Turn- & Fundag.

Alle trainers, deelnemers & ouders, United TOGB, Optisport, Gaaf! verhuur, Breugem Plants en Isa’s Haakshop die hebben bijgedragen aan het succes van deze dag én de fantastische opbrengst: BEDANKT!

Wij wensen Jasmijn veel sterkte en voorspoed toe voor de aankomende spannende en moeilijke tijd. Op haar crowdfundingplatform kan je regelmatig een update lezen over haar verblijf en operatie in Spanje.