Laatste nieuws

Kerstvakantie: geen lessen

Kerstvakantie: geen lessen

Vacature: trainer

Vacature: trainer

Nieuwe les moderne dans

Nieuwe les moderne dans

Vrijwilligers landelijke wedstrijd

Vrijwilligers landelijke wedstrijd

SponsorKliks

SponsorKliks

Categorieën

Grote Clubactie

Op zaterdag 24 september 2022 start de Grote Clubactie. Na het grote succes van voorgaande jaren, doen wij ook weer mee. Je kan voor SV DOTO (online) kaarten verkopen voor € 3 per stuk. Van de opbrengst gaat maar liefst 80%, dus € 2,40 per lot, naar onze clubkas! De opbrengst gaat naar de aankoop van een nieuwe plankoline en andere trainingsmaterialen.


Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig en kan op onderstaande manieren.


Boekjes met eenmalige machtiging

1) De koper scant eenvoudig met zijn eigen mobiele telefoon de QR-code op het verkoopboekje, vult zijn gegevens online in en geeft een machtiging. De aankoop wordt per mail bevestigd.


2) De koper vult zijn gegevens en rekeningnummer in het boekje in. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, dan scheur je het bedankbriefje uit het boekje en geef je die aan de koper. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur plakken.


Online verkoop
Je deelt de verkooplink https://lot.clubactie.nl/lot/sv-doto/446881 via WhatsApp, social media en andere kanalen met familie en vrienden. De koper vult zijn gegevens online in en geeft een machtiging. De aankoop wordt per mail bevestigd.

Superlot
Met een Superlot ter waarde van € 150 verkoop je 50 loten in één keer. Dit is dus direct € 120 voor onze clubkas! Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000! Dit is een ideaal lot voor bedrijven die onze vereniging willen steunen.


Verkoopboekje vol
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer of docent voor vrijdag 18 november. Wil je meer verkopen? De train(st)er kan jou een nieuw boekje geven.


Prijzen voor lotenverkopers en -kopers
Vanuit SV DOTO stellen wij leuke prijzen beschikbaar voor onze top 3 verkopers. Wat die prijzen zijn, blijft nog even geheim. Ook vanuit de Grote Club actie maken lotenverkopers kans op mooie prijzen, zoals een PlayStation 5 of een fiets. Hiervoor moet je je zelf aanmelden via de website van de Grote Clubactie.

Ook lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000! Vanaf woensdag 7 december 2022 kunnen zij de trekkingsuitslag vinden op de website www.clubactie.nl

Wij vertrouwen weer op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!


Team SV DOTO