GROTE CLUBACTIE

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. Na het grote succes van vorig jaar doen wij ook weer mee. Wij hopen het resultaat van vorig jaar te evenaren of misschien zelfs nog wel meer loten te verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met de volgende verkoopmethodes:
Boekjes met eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.
Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van
€ 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Dit is een ideaal lot voor bedrijven die onze vereniging willen steunen.

Wilt u ons met een Superlot steunen, neem dan contact op met één van onze train(st)ers of docenten.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.  Boekjes moeten uiterlijk 16 november weer ingeleverd worden.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je train(st)er vóór Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? De train(st)er kan jou een nieuw boekje geven.

Prijzen voor lotenverkopers; Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

De beste lotenverkopers maken kans op één van de ruim 100 prijzen zoals een Nintendo Switch, een fiets of één van de andere mooie prijzen.
Clinics van topsporters!
Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen (clinic van Tisha Volleman) , freerunning, korfbal, taekwondo enz.. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl.

Ook vanuit de vereniging stellen wij leuke prijzen beschikbaar, maar die blijven nog even geheim!

De uitreiking van deze prijzen is in de week voor de Kerstvakantie!

Tip
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel voor de Grote Clubactie in 2019 is turnmateriaal, attributen/kleding en activiteiten ivm het 70-jarig bestaan van onze vereniging in 2020!

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december 2019 staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Wij hopen op een geweldig resultaat.

Heel veel succes met de verkoop van de loten!