Laatste nieuws

Grote Clubactie 2020

Grote Clubactie 2020

Start Grote Clubactie 19 september!
Lees meer
De lessen zijn weer begonnen

De lessen zijn weer begonnen

Lees meer
Nieuwsbrief juli 2020

Nieuwsbrief juli 2020

Bericht van het bestuur
Lees meer
LET OP

LET OP

Belangrijke regels vanaf 1 juli
Lees meer
Nieuwsbrief 29-6

Nieuwsbrief 29-6

GOED NIEUWS
Lees meer

Categorieën

Districtswedstrijd 11-1-2020

Goud, zilver en brons voor DOTO Acrogym op districtswedstrijd


Zaterdag 11 januari deden acht teams op C-niveau, drie teams op D-niveau en 5 teams op E-niveau van SV DOTO Acrogym mee aan de districtswedstrijd in Naaldwijk. Twee teams hebben met hun oefeningen goud in de wacht gesleept én maken grote kans op een plaats in de halve finale om verder door te kunnen stromen naar het NK in Ahoy.


Rianne Hofstra, Tamara Spijkerman en Lina Amghar behaalden de gouden medaille én hun limiet waardoor ze grote kans maken om door te stromen naar de halve finale in mei in Den Bosch. Het gemengd paar Britt van der Klugt en Mikolaj Munik behaalden eveneens het goud én exact de limiet. Zij doen mee aan de halve finale. Het damespaar Paris de Leon en Mette Knoester hadden de bronzen medaille te pakken en hebben de komende twee wedstrijden de mogelijkheid om hun limiet te behalen.


Ook de teams op de niveaus D en E van SV DOTO Acrogym vielen in de prijzen. Het trio Gwen Wubben, Celeste de Meer en Amber de Jong behaalden het zilver op niveau D. Ook het trio An Lei van den Heuvel, Janne van Dam en Suus de Visser viel in de prijzen met de bronzen medaille in de categorie D jeugd. Sophie Roodenburg, Floor Slegers en Zelda Landburg behaalden op E niveau categorie junior eveneens brons, net als het trio Isabel Roodenburg, Mila Beniers en Cathelijn de Meer in de categorie E-jeugd. Deze teams hebben allemaal een mooie prestatie neergezet, zij moeten nog wel hun limiet weten te behalen om door te stromen naar de halve finale.

Vier medailles Acro OZAK
Previous Post

Vier medailles Acro OZAK

Open kampioenschappen in Zierikzee
Lees meer
Mini City Cup Amsterdam
Next Post

Mini City Cup Amsterdam

Lees meer